In Gorssel is onze Filmgroep ‘het Accent’ al jaren actief.
Wij, dames en heren leden, hebben plezier in het filmen. Het opgenomen filmmateriaal wordt daarna gemonteerd op onze computers.                                                         Beginnende filmers kunnen bij ons natuurlijk hulp krijgen bij het filmen en/of het monteren.

Wij komen bij elkaar in t Trefpunt Molenweg 53-55 7213XD in Gorssel.                                                                                                                                                              De clubmiddagen zijn op dinsdagmiddag om de veertien dagen.                                                                                                                                                                            We beginnen om  13.30 uur tot  ongeveer 16.00 uur.

Onze Programmacommissie zorgt zoals gewoonlijk voor afwisselende en educatieve middagen.
Die commissie nodigt ook wel eens deskundige filmers uit. Die filmers geven dan informatie over de filmische mogelijkheden van onze hobby.
We bekijken elkaars films. We geven onze mening en/of opbouwende kritiek.

De films die wij vertonen kunnen vakantiefilms, clubfilms maar ook animaties zijn.                                                                                                                                          Ieder jaar in december wordt er een clubkampioenschap georganiseerd.

Filmgroep ‘het Accent’ in Gorssel is een levendige club. met veel activiteiten,  en belangstelling voor elkaar!